Aktiviteter

Pajalavänstern har haft årsmöte

Den 17 mars träffades medlemmar från Vänsterpartiet i Pajala för att genomföra årets årsmöte. En tillbakablick på det gångna året med tillhörande val samt en framåtplanering i positiv anda genomfördes. Självklart valdes en ny styrelse och vår hittills varande ordförande Linda Jonsson valde att inte fortsätta det uppdraget, då hon istället tar över som gruppledare i Kommunfullmäktige. Vi välkomnar nu Birger Lahti som ordförande, en mycket erfaren politiker som kommer leda vår partiförening med trygg hand. Stort tack till Linda och stort grattis och lycka till till Birger.

Nya styrelsen

Birger Lahti – Ordförande

Monika Linda – Kassör

Inga-Lill Ängsund – Sekreterare

Linda Jonsson – Vice ordförande

Maria Alldén – ledamot

Päivi Lahti – ledamot

Hans-Erik Fors – ledamot

Helen Johansson – ersättare

Eva Alldén – ersättare

Pirkko Heikkilä – ersättare

Karl Lauri – ersättare

Mycket fin och trevlig tillställning, även ett stort tack till Lapland Guesthouse i Kangos som ordnade så fina lokaler och god mat till oss.

Kopiera länk