Aktiviteter

Jonas besökte Pajala

Den 3-4 mars hade vi det stora nöjet att få ta emot Jonas Sjöstedt i Pajala. Efter att ha hållt ett välbesökt anförande vid vår Distriktsårskonferens i Kiruna på söndagen, kom han till Pajala för ett öppet möte samma kväll. Med tanke på att det var helgen före sportlovet och helt ok väder, måste även det anses välbesökt med kring 40 personer som deltog. Omdömet var att han var mycket tydlig och svarade bra på alla frågor som ställdes, med andra ord ett uppskattat möte med en av landets partiledare.  Jätteroligt tyckte vi från Paalavänstern.

   

Efter att ha spenderat natten hos Sveriges nordligaste riksdagsledamot, vår egen Birger Lahti som självklart bjöd på bastu, genomförde vi ett antal verksamhetsbesök under måndagen. Vi passade på att visa upp den variation vår kommun består av. Kaunis Iron som en basnäring under uppbyggnad, Vasikkavuoma naturreservat som är vårt mest besökta område, där även kommunrepresentanter fanns med. Och så Keros, ett familjeägt småföretag i nu tredje generation.

        

Även dessa besök var mycket uppskattade och framförallt gav mycket information. Även för oss kommunbor ett fint tillfälle att få komma våra verksamheter extra nära inpå.

Stort tack för besöket Jonas, du är hjärtligt välkommen åter!

Kopiera länk